De Verkennerleiding

Verkennerleiding

v.l.n.r. Guus, Stijn en Joep

Stijn van der Horst, hopman

Hallo allemaal, Ik ben Stijn van der Horst. Ik zit al van jongs af aan bij Scouting Vught-Noord. Sinds twee jaar ben ik nu verkenner leiding en dit bevalt me prima. Buiten Scouting doe ik ook nog aan basketbal en studeer ik de Bouwkunde op de Avans in Den Bosch. En wie boodschappen doet bij Em-té kan me door ook nog vinden als groenteman.

Lars Halters, vaandrig

Hallo, ik ben Lars Halters. Ik heb zelf 4 jaar bij de verkenners gezeten en ben er nu leiding. Naast Scouting studeer ik architect aan het kw1c in ‘s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij de IJzeren Man te vinden waar ik ook werk

Lars op de kabelbaan

Guus Peters, vaandrig

Hallo allemaal, ik ben Guus Peters. Als hobby heb ik tegenwoordig scouting, maar mountainbiken & wakeboarden in de zomer doe ik ook erg graag. Verder doe Sport en Bewegen in Tilburg en dat bevalt me prima!

Joep Weijers, vaandrig

Hallo mensen, ik ben Joep Weijers en zit al sinds mijn 7e bij Scouting Vught-Noord. Na 7 jaar leiding te zijn geweest van de Kabouters, heb ik begin 2012 de overstap gemaakt naar de Verkenners, om nog meer stoere Scouting dingen te kunnnen doen. Computeren is een grote hobby van mij en daarom heb ik Computer Science in Delft gestudeerd. In het dagelijkse leven ben ik software ontwikkelaar bij TOPdesk in Delft en in mijn vrije tijd knutsel ik soms websites in elkaar, voor bijvoorbeeld Scouting (deze website ook? Ja, deze website ook!).