De Senior Welpenleiding

Garko, teamleider

Ik ben Mang de vleermuis. Mijn echte naam is Garko Mossou. Ik ben 42 jaar en woon in Vught en ik ben al 25 jaar leiding bij de Senior Welpen. Doordeweeks reis ik op en neer naar Tilburg. Daar werk ik bij Interpolis Leven Achmea (SOL). Vanaf mijn 9e ben ik al lid van deze leuke club. Naast mijn werk en Scouting fiets en mountainbike ik graag

Dirk

Mijn naam is Dirk Meijs, maar op zaterdag sta ik bekend als Baloe de beer. Sinds de Junior Bevers zit ik al bij Scouting, dus al zo’n 17 jaar. Ik ben al 6 jaar Senior Welpenleiding.  Naast Scouting ben ik bijlesdocent en studeer ik Voedingsmiddelentechnologie.

Kjell

Mijn naam is kjell, Ik ben 21 jaar oud. Ik zit al 14 jaar bij de scouting. Ik zit op het Maurick college en doe 4 HAVO. Mijn scouting naam is Jacala de krokodil. Ik woon ook in Vught, dat is dus ideaal voor het leiding zijn bij scouting Vught-Noord.
Dirkje
Informatie over déze leuke leiding volgt snel!