De Kabouterleiding

Sarah, teamleider

Informatie over déze leuke leiding volgt snel!

Fieke

Ik ben Fieke Vorstenbosch en ik ben lid geworden van SVN in 2001 bij de Kabouters. Ik ben van 2007 tot en met 2017 leiding geweest bij de Junior Welpen en ben sinds maart 2017 leiding bij de Kabouters. Naast scouting zijn mijn hobby’s leuke dingen doen met vrienden en familie: zoals naar de bioscoop gaan, musea bezoeken, stedentripjes en terassen. Ik zit in het laatste jaar van de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast ben ik als bijbaantje activiteitenbegeleidster bij Doe Nederland in Den Bosch.

Femke

Ik ben geboren in 2002, en zit nu zo’n 4 jaar op scouting, ben begonnen bij de ruitergidsen en zit op het moment bij de Explo’s. Naast scouting werk ik bij het Dierenpark Amersfoort, en ik volg de opleiding verpleegkunde.

Miro

Informatie over déze leuke leiding volgt snel!

Nova

Hoi ik ben Nova Engel , geboren op 26 november 2001. Ik ben door een vriendin bij de ruitergidsen gekomen in 2016, dit was super leuk maar ik heb toch de overstap gemaakt naar de gidsen. Vanuit daar ben ik over gegaan naar de Explorers en daar zit ik nu nog steeds, ook ben ik leiding bij de leukste kabouters van Vught! Buiten scouting studeer ik voor verpleegkunde niveau 4 in Den Bosch.