De Gidsenleiding


WillemijnWillemijn van Dijk, teamleider

Hallo!
Ik ben Willemijn van Dijk en ik ben vanaf 2010 leiding bij de Gidsen en ben ook teamleider.
Sinds mijn 4e ben ik lid van Scouting Vught – Noord en heb het er altijd erg leuk gevonden. Zo leuk dat ik nu leiding ben!
Ik werk in de kinderopvang en studeer daarnaast nog aan de PABO in Den Bosch. Ook ben ik actief bij Jeugd Aktief, de kindervakantieweek in Vught.
Daarnaast spreek ik ook gezellig af met vrienden en vriendinnen

Anne Peters

Hallo, ik ben Anne Peters en ik ben 20 jaar. Al van jongs af aan ben ik te vinden bij scouting. Nadat ik bij de kabouters leiding ben geweest,  draai ik nu met enthousiasme mee bij de gidsen. Doordeweeks werk ik bij een zorginstelling in vught en in mijn vrije tijd ben ik trainer bij de Vughtse IJsclub en coach ik regelmatig de jeugd, daarnaast voetbal ik zelf in Den Dungen. Ik vind het ook altijd gezellig om wat te doen met vrienden.
Groetjes, Anne

Yaiza van de Kamp

Hallo, Ik ben yaiza van de kamp. Ik ben 19 jaar en studeer real estate and facility management in breda. En na al die jaren lid te zijn geweest bij scouting Vught noord is het nu tijd om leiding te worden bij de gidsen. Ik heb er super veel zin in en hoop nog vele jaren leiding te blijven.

Matthijs Giezenberg

Hoi, ik ben Matthijs en studeer AV-specialist aan het Sint-Lucas in Eindhoven. Ik heb jaren lang opgekeken tegen de gidsenleiding, en na al die jaren wachten mag ik eindelijk met mijn idolen samenwerken. Ik kijk er naar uit om deze groep elke zaterdag te aanbidden. Ik zou mij zelf omschrijven als ijdel, vrolijk, creatief en sociaal. Ik beloof mijn best te doen, een goede gidsenleiding te zijn en iedereen te helpen waar ik kan! Ik heb er super veel zin in en hoop nog vele jaren mee te mogen draaien.