De Explorerbegeleiding

Twan, teamleider

Ik ben Twan van de Horst, 30 jaar oud en ben Wiskundedocent op het Sint Jans Lyceum in Den Bosch. Ik ben opgegroeid in een echte scoutingfamilie waarbij alle familieleden zich jarenlang actief hebben ingezet voor de Scouting. Vader André is nog steeds regelmatig aan het klussen bij de blokhut en broertje Stijn is Verkennerstaf.

Jorik

Ik ben Jorik Jeeninga en ben 24 jaar oud. Ik studeer ICT. Ik ben van kinds af aan actief bij de Scouting. Nadat ik een korte tijd de Bevers heb gedraaid, ben ik sinds 2 jaar begeleiding bij de Expo’s en dat bevalt me erg goed!

Marcel

Hoi ik ben Marcel, geboren op 28-10-1993. Ik zit sinds ongeveer mijn 7e levensjaar bij de scouting. Toen ben ik bij de Junior welpen ingestroomd en nu ben ik nog steeds actief als leiding. Buiten scouting onderneem ik gezellige sociale activiteiten, ben ik met muziek bezig als DJ en ik werk als begeleider op een beschermde woonvoorziening (voor mensen met psychiatrische aandoeningen).