De Explorerbegeleiding

Twan, teamleider

Ik ben Twan van de Horst, 30 jaar oud en ben Wiskundedocent op het Sint Jans Lyceum in Den Bosch. Ik ben opgegroeid in een echte scoutingfamilie waarbij alle familieleden zich jarenlang actief hebben ingezet voor de Scouting. Vader André is nog steeds regelmatig aan het klussen bij de blokhut en broertje Stijn is Verkennerstaf.

Jorik

Ik ben Jorik Jeeninga en ben 24 jaar oud. Ik studeer ICT. Ik ben van kinds af aan actief bij de Scouting. Nadat ik een korte tijd de Bevers heb gedraaid, ben ik sinds 2 jaar begeleiding bij de Expo’s en dat bevalt me erg goed!

Daniëlle

Ik ben Daniëlle Berkelmans, 27 jaar oud en werkzaam op een woongroep voor adolescenten met psychiatrische problemen. Op mijn allereerste scoutingkamp heb ik mijn 5e verjaardag gevierd en ben sindsdien niet meer weg te slaan bij de Scouting. Ik ben in het verleden zowel Bever als Gidsenleiding geweest en ga nu met veel plezier elke vrijdagavond naar de Explo’s.