De Beverleiding

Pleun, teamleider

Hallo ik  ben Pleun en ik zit vanaf dat ik 4 ben op Scouting Vught Noord. Ooit begon ik als kind bij de Bevers, maar ben inmiddels lid van de oudste groep: de Pivo’s. Buiten Scouting studeer ik International Event, Music & Entertainment. Daarnaast ben ik voor mijn 4e jaar leiding bij de Bevers en ga ik na de zomervakantie in 2018 beginnen bij de Verkenners.

Iris

Ik ben Iris van Vugt, 20 jaar en al vanaf mijn 4e lid van Scouting Vught Noord. Ik ben nog steeds lid (bij de pivo’s) en nu ook bijna 3 jaar leiding bij de Bevers. Na de zomer (2018) word ik leiding bij de Verkenners.

Ik studeer Industrial Design aan de TU Eindhoven. Naast Scouting zijn mijn hobby’s wandelen, hardlopen, buiten zijn, tekenen en festivals bezoeken met mijn vrienden.

Quirijn

Informatie over déze leuke leiding volgt snel!

Esther

Ik ben Esther, 18 jaar en ik kom uit Den-Bosch. Ik zit al sinds mijn 5e met veel plezier bij scouting. Dit jaar ben ik voor het eerst leiding van de Bevers. Naast scouting zijn mijn hobby’s paardrijden, sporten, leuke dingen doen met mijn vrienden en dergelijke.
Momenteel studeer ik Bouwkunde en werk ik in de weekenden, buiten scouting om natuurlijk, in een kledingwinkel.